Bach in the subways


An international movement to sow the seeds for future generations of classical music lovers by generating public interest and excitement for the art form.


In navolging van 2018 organiseert Muziektheater Hollands Diep opnieuw een serie pop-up concertjes in en om Dordrecht, rond de 334e verjaardag van J.S. Bach. Dit in samenwerking met het in New York gevestigde Bach in the Subways.
De essentie van dit project is dat musici belangeloos korte concertjes geven op onverwachte plaatsen in de stad, en daarmee zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met Bach's muziek. Muziektheater Hollands Diep heeft zich sinds 2018 opgeworpen om dit in Dordrecht te organiseren, en ook dat gebeurt geheel belangeloos. Optredens vinden dit jaar plaats van 21 t/m 24 maart. 
Eén van die concertjes vindt plaats op een unieke locatie in Dordt: Villa Rozenhof.
In het souterrain van Villa Rozenhof bevindt zich mijn atelier. Hier worden op 21 maart (Bach's geboortedag!)  korte concertjes georganiseerd, waarbij klavecimbel en orgel wordt gespeeld. Ook is er een boeken en platen/cd markt in de gang van het Souterrain, dit wordt gedaan door Kees Derks.

Altijd leuk om een kijkje te komen nemen in het 'laboratorium' waar concerten worden voorbereid.

Aanvang: 20.00 uur


 

Hartelijk welkom!

 
 


Naar het overzicht
Datum
:
21 maart 2019
Tijd
:
20:00 - 21:30
Locatie
:
Rozenhof 33 Dordrecht